Friday,  24. May 2013  -  06:25:38
English Deutsch Čeština Slovenčina Polski Magyar Русский 简体中文 繁體中文

You are not logged in.

Dear visitor, welcome to BonusBonusBonus. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Marius

Intermediate

Date of registration: Jul 17th 2009

Occupation: Boss

Hobbies: In my spare time I do my job.

1

Tuesday, August 4th 2009, 7:02pm

Pe ce pariați în general?

Eu n-am pariat niciodată, dar dacă ar fi să o fac, aș paria din forbal, pentru că în rest nu prea mă pricep :) Am colegi care pariază la handbal, tennis, fotbal chiar, dac pe niște jucători de care nu au auzit nici ei, dar joacă pentru că e cota mare... Așa se pariază, deci?

zghihara

Beginner

Date of registration: Jul 30th 2009

2

Wednesday, August 5th 2009, 10:41am

Ai dreptate, majoritatea pariază pe cote și nu pe un anumit meci. Eu unul prefer handbalul, însă întotdeauna sunt mult mai multe oferte pentru fotbal decât oricare alt sport. Așadar, dacă te apuci de pariuri cu scopul de a scoate cote mari, și deci de a face bani, vei fi nevoit să pariezi pe meciuri de fotbal. Din păcate, că multe alte chestii de pe la noi, și la pariuri îmi pare că suntem puțin subdezvoltați.

Părerea mea...

Andreea2430

Beginner

Date of registration: Sep 18th 2009

3

Thursday, October 8th 2009, 7:07pm

Pariuri tenis

Eu aş opta pentru tenis, dar, desigur, nu poţi paria oricum. Trebuie să cunoşti destul de bine jucătorul pe care îl alegi, şi, foarte important la tenis, trebuie să vezi foarte multe meciuri pentru a-ţi da seama de psihicul fiecărui jucător. De exemplu, daca este un jucător cu mintea rece, care nu se lasă prea uşor stăpânit de emoţii, precum Roger Federer, poţi paria fără grijă, pentru ca şansele de a pierde tind spre 0. De asemenea, trebuie să ştii şi câteva date din cariera sa, pentru a vedea cât de mult sau cât de puţin rişti (turnee câştigate, titluri de Grand Slam etc.). La tenis, pe lângă multe ore de antrenament, este nevoie şi de un psihic de geniu...ca să zic aşa....iar atunc, şi şansele tale de câştig vor fi garantate...sau...aproape garantate. One never knows... ;)