Date of registration: Jul 17th 2009
Occupation: Boss
Hobbies: In my spare time I do my job.
A încercat cineva Dracula Poker?
Deși numele face referire la un personaj românesc, cred că site-ul e canadian. Oricum, e recent apărut pe piață și am văzut multă publicitate pentru el. L-a încercat cineva? Dacă software-ul e făcut de Playtech și aparține rețelei iPoker, trebuie să fie interesant, nu?
Date of registration: Jul 29th 2009
Eu am cont pe Dracula Poker, dar joc doar pe bani virtuali.
Da, software-ul este de calitate, se cunoaște amprenta iPoker.
Nu știu exact cine a înființat siteul, dar este adresat special pieței românești de poker online, deci nu prea contează.
Din ce am văzut sunt jucători și din afara României, în special din țările vecine și Rusia.
Cred că este un loc bun pentru începătorii din România, înainte de a trece la săli mari precum Full Tilt Poker și Pokerstars.
Da, software-ul este de calitate, se cunoaște amprenta iPoker.
Nu știu exact cine a înființat siteul, dar este adresat special pieței românești de poker online, deci nu prea contează.
Din ce am văzut sunt jucători și din afara României, în special din țările vecine și Rusia.
Cred că este un loc bun pentru începătorii din România, înainte de a trece la săli mari precum Full Tilt Poker și Pokerstars.
Date of registration: Jul 17th 2009
Occupation: Boss
Hobbies: In my spare time I do my job.
@24spike: Momentan nu știu de nicio sală de poker românească. Cred că înainte și OnlinePoker.Ro era poker room. De fapt, dacă dai search pe google și îl găsești în rezultate, scrie ”Primul Poker Room din România”, chestie care ar trebui schimbată... Oricum, this is Romania, noi de obicei mergem prin alte părți și jucăm pentru profitul altora... trist.
@thenestedloop: Sună interesant. Am văzut mai nou că CD Poker are un soft foarte bun, chiar mai bun decât pe PKR Poker (și ca design, și ca funcționalitate). Cred că zilele astea mă bag pe o altă sală de poker.
@thenestedloop: Sună interesant. Am văzut mai nou că CD Poker are un soft foarte bun, chiar mai bun decât pe PKR Poker (și ca design, și ca funcționalitate). Cred că zilele astea mă bag pe o altă sală de poker.
Date of registration: Jul 29th 2009
Beginner
Date of registration: Jul 18th 2009
Occupation: Student
Hobbies: football and tennis