Friday,  24. May 2013  -  16:23:42
English Deutsch Čeština Slovenčina Polski Magyar Русский 简体中文 繁體中文

You are not logged in.

Marius

Intermediate

Date of registration: Jul 17th 2009

Occupation: Boss

Hobbies: In my spare time I do my job.

1

Wednesday, February 10th 2010, 10:47am

A încercat cineva Dracula Poker?

Deși numele face referire la un personaj românesc, cred că site-ul e canadian. Oricum, e recent apărut pe piață și am văzut multă publicitate pentru el. L-a încercat cineva? Dacă software-ul e făcut de Playtech și aparține rețelei iPoker, trebuie să fie interesant, nu?

Date of registration: Jul 29th 2009

2

Friday, February 12th 2010, 4:52pm

Eu am cont pe Dracula Poker, dar joc doar pe bani virtuali.
Da, software-ul este de calitate, se cunoaște amprenta iPoker.
Nu știu exact cine a înființat siteul, dar este adresat special pieței românești de poker online, deci nu prea contează.
Din ce am văzut sunt jucători și din afara României, în special din țările vecine și Rusia.
Cred că este un loc bun pentru începătorii din România, înainte de a trece la săli mari precum Full Tilt Poker și Pokerstars.

24spike

Intermediate

3

Tuesday, February 23rd 2010, 11:10pm

Si eu stiam de siteul asta. Am crezut pana acum ca e romanesc.
Noi, ca romani, avem si noi un site de poker al nostru sa il batjocorim, ca eu nu stiu nici unu?
whisper for dramatic emphasis

Marius

Intermediate

Occupation: Boss

Hobbies: In my spare time I do my job.

4

Tuesday, March 2nd 2010, 5:02pm

@24spike: Momentan nu știu de nicio sală de poker românească. Cred că înainte și OnlinePoker.Ro era poker room. De fapt, dacă dai search pe google și îl găsești în rezultate, scrie ”Primul Poker Room din România”, chestie care ar trebui schimbată... Oricum, this is Romania, noi de obicei mergem prin alte părți și jucăm pentru profitul altora... trist.

@thenestedloop: Sună interesant. Am văzut mai nou că CD Poker are un soft foarte bun, chiar mai bun decât pe PKR Poker (și ca design, și ca funcționalitate). Cred că zilele astea mă bag pe o altă sală de poker.

Date of registration: Jul 29th 2009

5

Tuesday, March 16th 2010, 6:20pm

@Marius: Da, și eu am început să joc și pe săli mai puțin consacrate, mai ales pentru că săli precum Betfred sau Poker770 au multe freerolluri destul de tari în ceea ce privește raportul premii/număr de participanți. În special cele private, cu parolă, sunt destul de profitabile.

baluba

Beginner

Date of registration: Jul 18th 2009

Occupation: Student

Hobbies: football and tennis

6

Sunday, June 27th 2010, 4:57pm

Mi-am facut si eu cont astazi la dracula. In general joc la bwin si unibet,dar de astazi joc si la dracula.Ne vedem la mese.
Im the special one !!! [img]http://www.filecaffe.com/?di=212841194417[/img]

BookRo

Beginner

Date of registration: Jan 13th 2012

7

Friday, January 13th 2012, 5:01pm

Since Dracula poker a fost favoritul meu pe vreme la-i... dar de cand a fost cumparat de nu stiu ce network... pfff ce naspa a devenit :(

sportt

Beginner

Date of registration: Mar 29th 2012

8

Tuesday, May 1st 2012, 6:56pm

Dracula Poker apartine retea iPoke din anul 2009, pline de jucători slabi si ofera un bonus pana la 2000$ maxim pentru jucatori care fac primul depozit.

hillbilly

Beginner

Date of registration: Jan 27th 2013

9

Sunday, January 27th 2013, 10:19pm

L-am incercat eu, nimic special, nici-un motiv ca sa il alegi :)